Välkomna till Rising Cheer Athletics team placements!

Säsongen 2019/2020 satsar vi på att ha tävlingslag i level 1-3 samt junior groupstunt.

Inför team placement behöver ni fylla i och anmäla er via denna länk innan ni kommer. SENAST Fredag 24/5
https://forms.gle/8XB4zdMWRy6YMtVaA

VAD ÄR TEAM PLACEMENTS?
”Team Placements” är en träning som inträffar i maj månad. Alla som vill ingå i ett tävlingslag nästkommande säsong, med start i augusti, ska komma till tryouten. Alla är välkomna. Man kan t ex vara aktiv i ett träningslag eller tävlingslag eller tidigare tränat cheerleading, men man kan även vara tidigare gymnast eller på annat sätt ha mycket goda gymnastikfärdigheter och gå raka vägen till ett tävlingslag.

Syftet med ”Team Placements” är att sätta samman tävlingslag i olika svårighetsgrader där de aktiva befinner sig på en så jämn nivå som möjligt utifrån sina färdigheter.

Det tränarna tittar efter är den aktives färdigheter inom cheerleadingens olika moment, som innefattar bygg, dans och gymnastik (ex hjulningar, handvolter, flickisar). Men man tittar mest efter positiv inställning, utstrålning och kämparglöd.

Deltagandet i tävlingslagen ser alltså olika ut varje säsong. Att man är med i ett tävlingslag en säsong innebär inte automatiskt att man kommer med i tävlingslag eller samma lag nästa säsong. Därför är det viktigt att alla aktiva som vill ha en plats i ett tävlingslag säsongen 2019/2020 kommer på detta tillfälle.

TID OCH DATUM
Söndagen den 26 maj.
13.30-14.30 född 2010-2012
15.00-16.00 född 2008-2009
16.30-17.30 född 2006-2007
18.00-19.00 född 2005-
Bombardier Arena, B-hallen

Vi kommer erbjuda er plats i det lag vi anser passar er bäst. Du kommer självklart kunna lämna önskemål om i vilket lag du helst vill gå i.

VAD BEHÖVER JAG KUNNA?
För att du ska få möjlighet att få en plats i ett tävlingslag kräver vi grundläggande kunskaper i cheerleading eller gymnastik.

VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG/TÄNKA PÅ?
– Ombytt och klar, påfylld vattenflaska, i god tid innan din tid börjar.
Personuppgifter i form av mailadress & telefonnummer (är man under 18 gäller målsmans uppgifter), så lägg dessa på minnet innan tryouten.

Har du några frågor eller andra funderingar? Hör gärna av dig till oss på headcoach@risingcheerathletics.se

Har du ingen erfarenhet av cheerleading men vill börja i något av våra träningslag, är du välkommen att höra av dig till medlemsansvarig@risingcheerathletics.se

Vi ser fram emot att träffa er!

Cheerleading Västerås