Syfte/Mål/Värdegrund

Syfte
Vårt främsta syfte är att skapa idrottsglädje, självförtroende och gemenskap. Det är viktigt att känna förtroende och tillit till varandra. Utifrån det strävar vi mot att nå goda resultat både på träningsmattan och i tävling. Glädjen och gemenskapen i att tillsammans bygga ett framgångsrikt lag uppnås med allas hjälp och engagemang. Cheerleading är som ett pussel, saknas en bit kan pusslet inte färdigställas.

Mål
Vår målsättning är att ha en rolig och utvecklande verksamhet för alla medlemmar. Vi vill att fler unga tjejer och killar ska upptäcka den roliga sporten cheerleading, så vi växer på bredden och toppen.

Värdegrund
Rising cheer athletics jobbar aktivt för att alla ska trivas och känna sig välkomna. Vi vill att träningen ska vara rolig och utvecklande för alla. Våra tränare har regelbundna möten tillsammans med styrelsen, som består av engagerade föräldrar. Där diskuteras och planeras hur verksamheten och lagen kan trivas, utvecklas och bli bättre. Vi accepterar inga former av trakasserier eller övergrepp. Ingen ska behöva känna sig kränkt, trakasserad eller mobbad.

Cheerleading Västerås